Egyeületek, szövetségek > Erdély - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egyeületek, szövetségek > 4 weboldal. Kategória leírása:

erdely.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Zöld SzékelyFöld Egyesület
http://www.zoldszekely.ro/

A Zöld SzékelyFöld Egyesület 2005 novemberében alakult Csíkszeredában, nagyrészt egyetemisták összefogásának eredményeként.

Zöld SzékelyFöld Egyesület
Élő Erdély Egyesület
http://www.eloerdely.ro/

Az Élő Erdély Egyesületet aktív, Erdélyt szerető és megismerni vágyó fiatalokból álló csapatként alapítottuk Csíkszeredában. Az Egyesület létrejöttét a 2005 óta szervezett honismereti biciklitúrák előzték meg, melyeket az a közös vágy hozott életre, hogy megismerjük örökölt környezetünket és életterünket, Erdélyt. Honismereti túráink megerősítették bennünk azt az elképzelést, hogy Erdély rendkívül sokszínű kulturális, turisztikai és gasztronómiai adottságokkal rendelkezik, él és mozog. Célunk ezt megmutatni másoknak is, itt élőknek és ide utazóknak egyaránt, és tevékenységeink által még élőbbé, pörgőbbé tenni az erdélyi életet. Fő célunk az erdélyi turisztikai, gasztronómiai és kulturális élet fejlesztése, mert hisszük, hogy ez az út Erdély gazdasági fellendüléséhez vezet.

Élő Erdély Egyesület
Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület
http://www.emke.ro/

EMKE - Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület. 1885-ben alakult, Kolozsváron. Létrehozói az erdélyi magyar polgárság és nemesség. Alapvető céljai: a magyar nyelv és nemzeti öntudat erősítése, főleg Erdély szórványmagyar közösségei körében. Kulturális intézmények létesítése. A a magyar közösségek gazdasági felemelkedésének a segítése.

Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület
Magyar Emberi Jogok Alapítvány
http://www.hhrf.org/hhrf/index.php

A Hungarian Human Rights Foundation (HHRF) -- eredetileg Committee for Human Rights in Rumania -- 1976 óta nemzetközi erőket mozgósít a Kárpát-medencében kisebbségben élő hárommilliós magyarság megsegítésére, támogatására és emberjogi helyzetének javítására.

Magyar Emberi Jogok Alapítvány
Hirdetések
Oldal leírása
erdely.wyw.hu: Erdély katalógus. Erdélyi utazási és turisztikai honlapok gyűjteménye. Látnivalók, szálláshelyek és általános információk Erdélyről.
Gyűjteményünkben 274 válogatott Erdély témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 274 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14293