Gasztronómia > Étterem Erdély > Erdély - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gasztronómia > Étterem Erdély > 3 weboldal. Kategória leírása:

erdely.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Csíkszereda - Park vendéglő
http://www.hotelpark.ro/node/11

A Park Vendéglő erdélyi és nemzetközi ételkülönlegességek színes választékával, vegetáriánus- és gyermekmenüvel várja kedves vendégeit. A zöld övezettel körülvett, különálló, 210 személy számára alkalmas Udvarház állófogadások, bálok, esküvők, családi ünnepségek, konferenciák ideális színhelye. 530201 Csíkszereda, Szék 58/A

Csíkszereda - Park vendéglő
Gondűző Étterem
http://www.gonduzo.ro/

Székelyudvarhely központjában lévő Gondűző étterem 1993-ban épült. Az igényeket figyelembe véve 2002-ben az étterem mellé szálloda is létesült. Az épület egyedi építészeti stílusával egy karakteres, új formát kapott, amely egy szinfolt lett Székelyudvarhely szivében.

Gondűző Étterem
Kézdivásárhely - Vörös Panzió & Étterem
http://www.perlaneagra.ro/

Az étterem berendezése éppúgy mint a szállóé, a korábbi évszázadokat idézi. A négyszinteszintes épület alagsorában nemcsak szállóvendégeinknek nyújtunk étkezési lehetőséget, hanem éttermünk az arrajaró vendégek szolgállatában áll naponta 8 és 24 óra között. Éttermünk rendzvények számára is igénybevehető. Itt hagyományos, tájjellegu ételeket is fogyaszthatnak, de a nemzetközi konyha kínálatából is találnak kedvükre valót az azt kedvelők. Ezenkívül rendelésre bármilyen ételt elkészítünk. Kapcsolatot tartunk hazai és más nemzetközi turisztikai irodákkal. Várjuk érdeklődésüket. 525400 Kézdivásárhely, Gábor Áron tér 19.

Kézdivásárhely - Vörös Panzió & Étterem
Hirdetések
Oldal leírása
erdely.wyw.hu: Erdély katalógus. Erdélyi utazási és turisztikai honlapok gyűjteménye. Látnivalók, szálláshelyek és általános információk Erdélyről.
Gyűjteményünkben 274 válogatott Erdély témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 274 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14293