Oktatás > Erdély - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatás > 6 weboldal. Kategória leírása:

erdely.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Mütf - Székelyudvarhely
http://www.mutf.ro/

Székelyudvarhelyi Képzési Központ - Modern Üzleti Tudományok Főiskolája.

Mütf - Székelyudvarhely
Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem
http://www.sapientia.ro/

A hazai magyar felsőoktatás „legkisebb fiaként” a Sapientia EMTE rugalmas, dinamikusan fejlődő intézmény. Értékteremtő, értékformáló egyetem, ugyanakkor megkülönböztetett történelmi küldetése is van. Alkotó közösséget teremtve bizonyítja, hogy mennyire szükség van itthon a gondolkodó és alkotó fiatalokra.

Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem
Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége
http://www.rmpsz.ro/

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége a magyar tannyelvű óvodai, elemi és középiskolai oktatás szakmai, érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezete. Négy területi oktatási központtal (a csíkszeredai Székelyföldi, a szovátai Teleki, a kolozsvári Gál Kelemen és a nagyváradi Partium) fogja át az ország magyar tannyelvű oktatási intézményhálózatát. Céljai közé tartozik a romániai magyar tannyelvű oktatás minőségi fejlesztése; pedagógusainak széles körű, igényes és magas szintű képzése...

Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége
Hargita Megyei Művészeti Népiskola
http://www.nepiskola.ro/

A Hargita Megyei Művészeti Népiskola 1977-ben alakult, tevékenységének célja az előadóművészek, alkotók, együttes vezetők művészi felkészítése, a tehetségek fenntartása és segítése (kiművelése), a művészet különféle területein. 530210 Csíkszereda, Petőfi Sándor út, 36 szám

Hargita Megyei Művészeti Népiskola
Joannes Kájoni Közgazdasági Iskolaközpont
http://www.kajoni.ro/

Intézményünk 1970-ben létesült Gyergyószentmiklóson, Kereskedelmi Szakiskola néven, amely pár év múlva szakközépiskolává alakult. Ezt a régi hagyományokkal rendelkező szakképzési intézményt 1986-ban helyezték át Csíkszeredába. Kezdetben a mai Márton Áron Gimnáziumban kapott helyet. Iskolánk a csíki régió és egyben Hargita megye legnagyobb közgazdasági és vendéglátóipari szakközépiskolája, ahol a liceumi oktatás mellett szakiskolai és posztliceális osztályok keretében oktatnak.1998-tól az iskola két épületben müködik.

Joannes Kájoni Közgazdasági Iskolaközpont
Váradi József, hagyományos, oktatás, step by step, Sepsiszentgyörgy
http://www.varadi.ro

A Váradi József Általános Iskola alakulásától, 1962-től 1992-ig a 2-es számú Általános Iskola nevet viselte. Az iskola új épülete 1970-ben épült fel a sepsiszentgyörgyi Szemerja negyedben. 1975-re akkorára nőtt a lakótelep, hogy bővíteni kellett az iskola épületét. Az új szárny 1976-ban készült el. 2002-ben egy újabb épülettel bővültünk, azóta itt működik az elemi osztályok nagy része.

Váradi József, hagyományos, oktatás, step by step, Sepsiszentgyörgy
Hirdetések
Oldal leírása
erdely.wyw.hu: Erdély katalógus. Erdélyi utazási és turisztikai honlapok gyűjteménye. Látnivalók, szálláshelyek és általános információk Erdélyről.
Gyűjteményünkben 274 válogatott Erdély témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 274 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14293