Szórakozás > Erdély - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szórakozás > 4 weboldal. Kategória leírása:

erdely.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Brassó - Vízi Paradicsom
http://www.paradisulacvatic.ro/

A Vízi Paradicsom (Paradisul Acvatic) nevezetű komplexum 2007 július 23-án nyitotta meg kapuit Brassó városában, amely 6,5 hektéros területén télen-nyáron fedett és nyitott medencékkel, sportpályákkal, hotellel és terasszal áll az érdeklődők rendelkezésére.

Brassó - Vízi Paradicsom
PopSuli
http://www.popsuli.ro/

Mozgalom: a PopSuli mozgalom, amelynek célja az erdélyi magyar könnyűzene segítése, minél több előadó megismertetése a rádiók szakembereivel. Portál: a PopSuli az erdélyi magyar zenészek gyűjtőportálja, amelyen a látogatók zenét hallgathatnak, olvashatnak az előadókról, és hozzászólhatnak az előadók felvételeihez. Verseny: a PopSuli verseny, amelynek díjai: a kereskedelmi rádiók playlistjére való bekerülés, fellépési lehetőségek, online reklámkampányok, stúdiólehetőség. Rádióműsor: a PopSuli vasárnaponként jelentkező rádióműsor, amelyet az ErdélyFm készít, és a partnerrádiói közvetítenek. A műsorban a kereskedelmi rádiók zenei szakemberei értékelik az általatok beküldött zenéket.

PopSuli
Könnyűzenei Portál
http://www.zene.ro/

Erdéyi Magyar Könnyűzenei Portál - Zene határok nélkül.

Könnyűzenei Portál
képeslapküldő
http://www.kepeslapkuldo.com/

Több, mint 1300 képeslap és fotó! Saját képeslap feltöltése és elküldése. Saját hangfelvétel készítése 2 kattintással, majd elküldése képeslapként!

képeslapküldő
Hirdetések
Oldal leírása
erdely.wyw.hu: Erdély katalógus. Erdélyi utazási és turisztikai honlapok gyűjteménye. Látnivalók, szálláshelyek és általános információk Erdélyről.
Gyűjteményünkben 274 válogatott Erdély témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 274 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14293